МЛАЂЕ СЕЛЕКЦИЈЕ ФК СПАРТАК ЖК ГОСТОВАЛЕ У БАЊА ЛУЦИ

По обичају Омладинске школе ФК Спартак ЖК која се често опредељује за фудбалске екскурзије, како би уз добро испланиран програм дечацима обезбедили сјајне утакмице и лепе успомене, овај пут је посећена Бања Лука.

Циљ ФК Спартак ЖК је и да се повеже са што више клубова и тако обезбеди свим селекцијама  школе добре пријатељске утакмице које су од фундаменталног значаја за њихов развој.

Селекције дечака рођених 2008. и 2012. године гостовале у Бања Луци од 24. до 27. новембра. Домаћин екскурзије био је ФK Спорт тим Жељезничар на челу са Радомиром Поповићем, који је, поред дивног смештаја, организовао 5 јаких утакмица за селекцију 2012. и 4 утакмице за селекцију 2008. 

Своја фудбалска знања наши дечаци укрстили су са ОФK Спартак Бања Лука, са којима су млађи одиграли две утакмице, затим Фк Спорт Тим Жељезничар, ФK Жељезничар Добој и Фк Борац Бања Лука.

Чињеница је да у фудбалу нема лепше ствари од размене знања. У ФК Спартак ЖК су заговорници тезе да су знање и вештине опонената увек добродошле, јер прихватајући њихове добре ствари и сами се развијамо у добром правцу.

Поред одличног фудбала, дечаци носе и лепе успомене на град Бања Луку, који се вртоглавом брзином развија у један диван велеград пун могућности, посебно за младе људе и спортисте.

 

 

Извор: https://www.fkspartak.com/

ОБЈАВЉЕНО: 29. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!