МЛАДОСТ (БЈ) – ЈЕДИНСТВО (Р) 0:2, ПРЕКИД У ПОЛУВРЕМЕНУ

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА ”ЈУГ”

Младост (БЈ) – Јединство (Р) 0:2, прекид у полувремену

Бачки Јарак – Стадион Ливадица. Гледалаца: 300. Судија: Душан Петровић (Шид). Стрелци: Самарџић у 41. и Иван у 45+1. минуту. Жути картони: Хрубик, Зељковић, Станић, Перић (Младост), Петровић, Балаш, Јовановић (Јединство).

МЛАДОСТ: Вуковић, Станић, Хрубик, М. Кнежевић, Јаковљевић, Перић, Митровић, Зељковић, Јелић, Ерак, Малбаша.

ЈЕДИНСТВО: Тојзан (од 23. Чикара), Живанов, Јовановић, Балаш, Иван, Џарић, Топић, Пантић, Паповић, Самарџић, Петровић.

Дерби кола прекинут је у полувремену, када су судије обавестиле делегата да је помоћник Данијел Божоки, приликом уласка у свлачионицу, добио ударац у пределу леђа од непознатог лица. Тада је донета одлука да се на Ливадици неће играти друго полувреме.
Победа је гостима из Руменке отварала врата баража, као најбољој трећепласираној екипи, док су Јарачани били мотивисани да спусте рампу и потврде добре пролећне резултате. Најбољу шансу за домаћина, пропустио је бонус Алекса Малбаша, у 19. минуту, када је његов ударац, после продора Дејана Митровића по десној страни, ногом одбранио Владимир Тојзан. Недуго потом, голман Јединства, због повреде, уступио је место Николи Чикари.
Деловало је да ће се на одмор отићи у егалу, али онда је севнула контра гостију. Иницијатор акције из три потеза, био је Давид Пантић, убацивши у ватру Милорада Петровића. Крилни нападач је послао лопту пред гол домаћина, док је капитен Милан Самарџић топовским ударцем ставио тачку.
Замерили су домаћини судији да је слободном ударцу, као увертири за други гол Јединства, претходио прекршај над штопером Иваном Јаковљевићем. Слободњак је извео Бошко Паповић, бивши играч Младости, тако што је кратко одложио лопту до Миљана Ивана. Није оклевао дефанзивац гостију, распалио је са дистанце и ефектно нациљао мрежу.
М. Менићанин

Извор: http://www.nsfudbal.com

ОБЈАВЉЕНО: 25. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!