МЛАДОСТ ГАТ ИМА ПОСЛЕДЊУ ПРОВЕРУ И ВРАЋА СЕ У НОВИ САД

Фудбалери Младости ГАТ упоредо су тренирали и комплетирали редове тима за наступајућу дебитантску сезону у елити.

Готово пуне две седмице нови шеф струке Бранко Жигић и његови сарадници својски су се трудили да све делиће слагалице, ни мало једноставне и лаке, саставе у складну слику. Ако је судити по двема пробама које су Новосађани одиграли на Златибору (Спартак ЖК – 0:0 и Сутјeска – 1:0), на добром су путу, али је истина и то да ће тек првенствени сусрети, почев од премијерног с Радником у Сурдулици (10. јул), дати најмеродавнији одиговор на све дилеме.

Јуче су „гатовци“ одрадили два тренинга, а неко је приметио да на њима има све више играча. Када су стигли на ову планину, Новосађани су на располагању имали тројицу голмана и 17 фудбалера, па су чак морали да откажу проверу у дуелу с Вождовцем. Међутим, председник Дејан Слијепчевић и његови најближи сарадници Мирослав Кресовић и Денис Малешевић, свакодневно су били у контактима с потенцијалним новајлијама, као и њиховим агентима, па су се црвено-белима, дан за даном придруживали Максимовић, Миросављев, па младићи Бабић и Радуловић, вратио се Димитров, стигли су Ковачевић и Станковић, уговор је потписан с Мандићем, на проби је Краљевчанин Маркиш, а раније су играчи Младости ГАТ постали Маричић и Миладиновић. Окупљена је, чини се, сасвим респектаблина екипа, која, по многима, има потенцијал да се пласира и у плеј-оф.

Данас се рад на Златибору завршава, екипа у 14 часова одлази у Лучане, где ће, с почетаком у 20 часова, одуграти генералну пробу с имењаком из те варошице. По завршетку утакмице следи повратак у Нови Сад.

Текст: Александар Предојевић

Извори: https://www.instagram.com/fkmladostgat/ и  https://www.dnevnik.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 01. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!