МЛАДОСТ ГАТ ЈУРИ ПРВИ ТРИЈУМФ, ПРОТИВНИК ИНЂИЈА

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Након два стартна ремија Младост ГАТ ће угостити екипу Инђије. Утакмица се игра у недељу на ГАТ арени, а почетак је заказан за 17 сати. Уочи дуела са зелено-белима, Немања Кртолица, диригент Новосађана подсетио је да је Инђија протекле сезоне играла бараж за пласман у елиту и потом додао:

– Пре почетка трке Инђија је ставила до знања да жели у Супер лигу. За њихове циљеве мало лошије су стартовали. Но, ми смо фокусирани на нас и наше идеје, које ћемо покушати да спроведемо у дело. Играчи, касније прикључени екипи, полако долазе до жељене форме и вероватно ће неки од њих и почети у недељу. Искористио бих прилику да позовем гледаоце да дођу да нас подрже и надам се освајању три бода.

Међу горепоменутим адутима, касније пристиглим, налази се и Огњен Ђуричин, од ког се много очекује. У прва два кола био је џокер, а сада би могао да се нађе међу 11.

– Тешка утакмица је пред нама, Инђија је прошле године била близу Супер лиге и поседује квалитет. Нису остварили планиране резултате на старту, али сигурно да ће доћи силно мотивисани, по три бода. Знамо шта су наше обавезе, изаћи ћемо да се надиграмо и покажемо у правом светлу – каже Ђуричин.


ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПУБЛИКУ

Због радова на Булевару кнеза Милоша, позивају се гледаоци да дођу раније на стадион како се не би стварале гужве око ГАТ арене. Апелујемо на оне, који долазе колима на утакмицу, да користе прилаз са Булевара Јована Дучића.


Улазнице за двобој са Инђијом, као и против Радничког из Сремске Митровице, могу се набавити по цени од 300 динара.

ФОТО: Тренер Кртолица и Ђуричин на једном од тренинга/Младост ГАТ

Извор: http://www.fkmladostgat.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 19. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!