ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Младост ГАТ – ОФК Жарково 2:0 (1:0)
 
Нови Сад – ГАТ арена. Гледалаца: 1000. Судија: Ненад Ђорђевић. Стрелац: Димитров у 21. и (из пенала) у 60. Жути картон: Делевић (ОФК Жарково).
 
МЛАДОСТ ГАТ: Милојевић, М. Илић, Миловановић, Гојков (од 65. Савановић), Поповић (од 86. Севић), Димитров, Мијић, Секулић (од 65. Кар), Н. Илић, Јочић (од 79. Петровић), Савковић (од 79. Марковић).
 
ОФК ЖАРКОВО: Вулић, Делевић, Мићић (од 46. Јовановић), Манић (од 46. Николић), Ивић (од 74. Достанић), Маркишић (од 46. Миленковић), Ристић, Милуновић, Стојановић, Илић, Обреновић.
 
Младост ГАТ укњижила је још једну победу код куће и налази се надомак Супер лиге. 
 
Маркишић је гађао право у Милојевића, док је након додавања Манића, Мићић, искоса, пуцао поред гола. Било је то све од Жарковчана у првом полувремену, уследила је теренска иницијатива домаћих. Прво узбуђење на половини гостију било је у 18. минуту, Димитров је убацио лопту у празан прозор, Мијић је заласнио за делић секунде. Три минута касније комбиновали су Савковић и Димитров, а новајлија из МТК погађа супротан угао за вођство. Недуго затим, Гојков је центрирао, а Савковић је уздрмао стативу. У јеку налета и Поповић је имао шансу, Вулић је правовремено интервенисао. 
 
Гости су могли до поравнања, у 59. минуту резервиста Страхиња Јовановић је упутио центаршут са леве стране лопта је прелетела одбрану Младости и закачила стативу, опасност је отклоњена. Милијан Илић пресекао је напад ривала, одиграо до Поповића који после дуплог паса са Димитровим избија испред гола Вулић, сустигао га је Милана Делића и недозвољено зауставио, а судија Ђорђевић, без дилеме, показао је на белу тачку. Димитров је узео лопту и погодио, дуплиравши предност. До краја утакмице, пулени Љубомира Ристовског контролисали су игру на средини терена и зналачки, утакмицу привели крају.
 

 

Извор: https://nsfudbal.com/