МЛАДОСТ ГАТ ОТПУТОВАЛА У МИЛАНОВАЦ ПО ОПСТАНАК

ПОБЕДА ЗНАЧИ ПРВОЛИГАШКИ СТАТУС И СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ
Иако је имала предност до самог финиша, Младост ГАТ није успела да савлада ужичку Слободу, па ће за опстанак одлучивати директни сусрет у Горњем Милановцу, са Металцем.

– Не постоје никакве недоумице пред меч који је пред нама. Обема екипама циљ ће бити победа, директни смо ривали у борби за опстанак и нема никакве сумње да ће играчи уложити максимум како би стигли до три веома драгоцена бода. Све знамо једни о другима, а ја верујем у екипу коју предводим, њену озбиљну репутацију коју има у фудбалским круговима и квалитет који поседује – каже Драган Перишић, шеф чете са Новог насеља.

Бистричани ће на стадиону крај Деспотовице бити лишени помоћи лидера екипе – Танасина.

– Капитен Александар Танасин мораће да пузира због акумулираних жутих картона, али ни на то не смемо да се обазиремо. Радује ме атмосфера која влада у екипи, решеност момака да пруже најбољу игру баш сада, када је то и најважније и тако обезбеде опстанак. У прошлом колу против ГФК Слободе примили смо гол у последњим тренуцима сусрета, али смо, генерално, пружили најбољу партију од када сам дошао на место шефа стручног штаба. Погодили смо пречку и стативу, имали још неколико „зицера“, али такав је фудбал. Верујем да ћемо у Милановцу све то да надокнадимо и обрадујемо све оне који воле Младост ГАТ – поручио је Перишић.

Меч 36. кола између домаћег Металца и гостујуће Младости ГАТ заказан је за недељу у 17 сати.

Извор: http://www.fkmladostgat.rs

ОБЈАВЉЕНО: 19. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!