МЛАДОСТ ГАТ ПОЧЕЛА ПРИПРЕМЕ, ЦИЉ ПЛАСМАН МЕЂУ ОСАМ НАЈБОЉИХ

Успешно су фудбалери Младости ГАТ окончали претходну сезону – опстанком у лиги. У паузи је дошло до промена, па је улогу диригента добио Ненад Мијаиловић, заменивши на том месту Драгана Перишића.

У понедељак Мијаиловић је извршио прозивку играча и најавио паклен рад у наредном периоду:

– Пре свега, да изразим велику захвалност породици Слијепчевић, на указаном поверењу – каже Мијаиловић. – Добро је познато да у ове припреме крећемо са веома малим бројем играча, који су ту били прошле године. Већини је истекао уговор, са некима није постигнут договор о продужетку, али упркос свему мислим да је доста квалитетних играча остало од сезоне која је иза нас.

Свестан је млади стратег из Вршца, какав га посао очекује.

– Пред нама је фактички формирање екипе и тежак посао, гледајући, пре свега, на тржиште. Морамо да се наоружамо стрпљењем и да пробамо да одаберемо најбољи тим за искушења и амбиције које су везане за пласман међу осам најбољих, тј. плеј-оф, што је и званично став свих људи у клубу и задатак који је стављен пред стручни штаб и пред играче.

Што се тиче припрема, ученици тренера Мијаиловића тренираће до 8. јула у Новом Саду, два пута дневно и одиграти контролну утакмицу са Инђијом, а затим ће пут Златибора.

– Прве две недеље тренираћемо у Новом Саду, база ће нам бити стадион Пролетера, на Сланој бари, после тога 14 дана провешћемо на Златибору, где ћемо имати четири провере. Након повратка заказана је генерална проба са Радничким у Зрењанину, седам дана пре почетка трке за бодове и меча у Сремској Митровици.

Ривали Младости ГАТ на теренима хотела „Палисад“ биће други тим руског Нижњег Новгорода, ГФК Слобода Ужице, Слога из Добоја и Смедерево 1924.

Од староседелаца ту су искусни чувар мреже Младен Живковић, капитен Александар Танасин, Милан Јокић, Миљан Вујадиновић, Ђорђе Шушњар и Кристијан Живковић, у наредним данима известан је долазак још неколико проверених суперлигашких имена.

– Базираћемо екипу на миксу младости и искуства, преговарамо са доста играча, имамо неку идеју и ја верујем да ћемо успети да је спроведемо у дело – рекао је Ненад Мијаиловић, после одрађеног првог тренинга.

Извор: http://www.fkmladostgat.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!