SUPER LIGA SRBIJE

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT započeli su sa treninzima za novu sezonu i debitantsko učešće u eliti. Šef stručnog štaba Branko Žigić, izvršio je prozivku i odrađen je prvi trening, na kojem je prisustvovalo 18 igrača i tri čuvara mreže, uglavnom starih snaga, onih zaslužnih za plasman u Super ligu.

Bistričani će trenirati u Novom Sadu sve do nedelje, kada će se uputiti na Zlatibor, gde će obaviti dvonedeljne pripreme. Na planinskoj lepotici odigraće i nekoliko kontrolnih utakmica, time će Žigić i saradnici dobiti jasnu sliku sa čime raspolažu pred start prvenstva i gostovanje u Surdulici.

Igrački kadar pretrpeo je promene, klub su napustili Nemanja Ilić, Damjan Todorović, Nenad Sević, Milan Stanić, Miloš Ožegović, Damjan Gojkov i Milan Vidakov (vratio se u Vojvodinu). Ima nagoveštaja da će spisak biti duži, jer se i dalje vode pregovori sa nekolicinom. Što se novajlija tiče, rukovodstvo ubrzano radi na angažovanju pojačanja, a epilog razgovora sa pojedincima biće poznat do kraja nedelje, odnosno do odlaska na Zlatibor.

STRUČNI ŠTAB

Šef Branko Žigić oformio je i stručni štab, a pomagaće mu Nemanja Miljanović i Darko Žakula, kondicioni trener Bogdan Belegišanin i trener golmana Dejan Zukić.

FOTO: Mladost GAT

Izvor: http://www.nsfudbal.com