МЛАДОСТ ГАТ ПРОМОВИШЕ ПОЈАЧАЊА

БАЛАБАНОВИЋ У ВЕЗИ, ВУЈАКЛИЈА ЗА ГОЛОВЕ…

Представљамо вам прво појачање за предстојећу сезону у Првој лиги Србије. Реч је о искусном везисти Милораду Балабановићу, доказаном у више суперлигашких и прволигашких тимова. Долази из РФК Новог Сада 1921, чији је био капитен, потписао је уговор на годину дана.

Срђан Вујаклија, бивши интернационалац, нападач Пролетера (НС), Црвене звезде, Борца (БЛ), Спартака (Суботица), Хајдука из Куле задужио је дрес Младости ГАТ и предводиће навални ред у наредној прволигашкој трци.

Из Смедерева 1924 нам стиже крилни нападач Филип Илић. Прошао је школу Војводине, а по уласку у сениоре имао је запажену ролу у ОФК Вршцу, заједно са саиграчима доприневши уласку у ПЛС, као и минуле сезоне са Смедеревом, прваком западне групе Српске лиге.

Вратио се Вукашин Јелић. Левоноги дефанзивац био је у саставу који је обезбедио, убедљиво, прво место у српсколигашкој Војводини, победу у двомечу са Телеоптиком, а касније и у прволигашким двобојима, у сезони касније. Пут га је потом водио у ОФК Бачку и Раднички 1912 из Сомбора.

Извор: http://www.nsfudbal.com и https://www.instagram.com/fkmladostgatnovisad/

ОБЈАВЉЕНО: 20. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!