МЛАДОСТ (О) – БАК 3:0

Домаћи фудбалери били су бољи ривал и са три гола у мрежи Седљака освојилки су нова три бода. У првом полувремену после неколико прилика које су пропустили Радисављевић, Вукајловић Јеремић мрежа је гостију из Беле Цркве мировала. У 27. минуту после прекршаја над Вучинићем у шеснаестерцу гостију судија је досудио пенал који је реализовао Радисављевић. После осам минута игре Вучинић је искористио прилику и удвостручио предност свог тима.

У другом полувремену пулени тренера Петра Дивића су наставили са нападима и својим другим поготком на мечу Петар Вучин стигли су до убедљиве победе и са нова три бода остали у борби за врх табеле. До крајса меча прилике за домаћи тим су још пропустили Владимир Лукић два пута, Додић за још убедљивију победу.

Младост (О) – БАК 3:0 (2:0)

Омољица. Гледалаца: 100. Судија: Матеја Чичић (Ковин). Стрелци: Радисављевић у 27. из пенала, Вучинић у 35. и 74. минуту. Играч утакмице: Вучинић.

МЛАДОСТ (О): Тодоровић (Алавања), Точиловац , Лунц , Целин (Старчевић), Вучинић, Вукајловић (Додић), Радисављевић (Ковачевић), Кљештан, Војновић, Јеремић. Поткоњак (В.Лукић).

БАК: Седљак, Андрејић, М.Јожић, Марић (Ј.Јожић), Симић (Стјепановић), Крачуњел, А.Јунгић (Трифуновић), Д.Јунгић (Црногорац), Кантаревић, Витомиров (Бекировски), Чолак.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 24. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!