МОТИВ КАО КУЛА

Иако је листа повређених играча све дужа, у табору ОФК Вршца једва чекају утакмицу са Металцем. Чланови стручног штаба, фудбалери и навијачи надају се прекиду серије слабих резултата и повратку у воде којима се мирно плови до плеј -офа.

Ненад Мијаиловић, шеф стручног штаба, подсећа да његову екипу очекује окршај са дугогодишњим суперлигашем:

 – Као и у сваком дуелу од почетка првенства очекује нас тежак задатак, са добрим противником који нас је пре три месеца савладао најубедљивије. Само тај податак довољан је да знамо о каквој се екипи ради, а против нас биће још јача доласком појачања, пре свих мислим на доскорашњег играча Новог Пазара, Максимовића. Налазимо се у кризи резултата, имамо кадровских проблема, више играча је на поштеди, а неки су завршили овај део првенства, Павлов и Станисављевић биће у тиму на пролеће. Повратак Лазевског најавили смо прошле седмице, али мора на опоравак због повреде. Све то, ипак, не мења наше амбиције, морамо да покажемо неку реакцију, да уложимо још већи напор да бисмо остварили позитиван заједно вратили осмех на лице и скинули га онима који се можда сада смеју.

Ариан Мршуља, поуздани дефанзивац са голгетерским инстиктом, говорио је о великим мотивима које његови саиграчи имају у утакмици са фаворизованим ривалом:

– Једва чекамо утакмицу са Металцем. Могли смо да играмо одмах у понедељак после меча са Златибиром да бисмо доказали да је, у другом полувремену на стадиону Швајцарија, био само наш лош дан. Знамо какав је био резултат утакмице са Металцем из првог дела и то је велики мотив да вратимо дуг. Сви треба да дамо максимум да бисмо надокнадили изостанак повређених играча, а подршка навијача биће од велике важности, јер су показали током досадашњег тока првенства да су наш неизоставни део и да смо са њима неупоредиво јачи.

Б. Јосимов

 Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 12. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!