МОТИВ ВИШЕ ЗА КОЛУБАРУ

Играчи Текстилца нису успели да се из Инђије врате непоражени, јер нису били на уобичајеном нивоу. Губитак бодова није им пријао јер их је спустио за два степеника ниже, на четврто место.

У тиму Оџачана нашао се и Лазар Чордашић, повратник са Исланда, а у игру је ушао у 55. минуту. Искусни везиста завршио је недавно сезону у овој острвској земљи и да не би губио време, лако се договорио са руководством Текстилца. Одмах се придружио матичном клубу и новим саиграчима.

– Нисмо искористили неколико шанси – каже Чордашић.- Пораз нам није пријао, али то се дешава, лига је изједначена, па су овакви исходи увек могући. Сву пажњу одмах смо усмерили Колубари.

Градски стадион биће сутра поприште још једног захтевног дуела, са прошлогодињим чланом елите.

– Лазаревчани нису изгубили у последње четири утакмице, што показује да им је форма у успону, па ће желети да наставе тај низ. Имамо мотив, дуел чекамо са јасним циљем да победимо и останемо у врху. Верујем да можемо поновити игру из меча са Графосима. Ово је прилика и за наше симпатизере који долазе у све већем броју, да нас подрже. Много нам је стало до нових бодова, иако нема сумње да ће бити тешко до пеге тројке, али верујемо утакав исход – каже Лазар Чордашић.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 07. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!