МОТИВИСАНИ ОЏАЧАНИ ДОЧЕКУЈУ БЕЧЕЈЦЕ

ЈОШ БРИДИ ЈЕСЕЊИ ПОРАЗ 

Фудбалери Текстилца наставили су серију победа у Српској лиги „Војводина“. После осам узастопних победа, капитен Браћ и саиграчи успешан низ продужили су у Зрењанину, где су савладали Раднички – 3:0.

Победник је био одлучен већ у првом полувремену када су Милош Зекић и Стефан Шавија, двоструки стрелац, матирали голмана Зрењанинаца. Екипи тренера Милована Панкова био је ово девети узастопни тријумф.

Ирфан Зулфић (на слщи), на позщији задњег везног, одиграо је добро, као и у претходним утакмицама. Физички је добро припремљен и максимално мотивисан, па је био зачетник многих акција. Био је успешан дефанзивним задацима, док је правовременим проигравањима припремао шансе саиграчима из нападачког реда.

– Ушли смо у сусрет максимално озбиљно, јер нисмо смели да дозволимо било какво изненађење против тима који се бори за опстанак. У првом делу стекли смо велику предност и, практично, решили питање победника. Морамо такав приступ да задржимо и у преосталим колима, јер против нас сви противници играју са много жара. Свесни смо те чињенице и зато у свакој утакмици морамо да уложимо додатни труд да бисмо дошли до бодова – каже Зулфић.

Оџачани су, средином недеље, освојили пехар у Купу ПФС Сомбора. У финалу су сигурном игром савладали Станишић (2:0) и освојили први планирани трофеј у овој години.

– Циљ је да освојимо и пехар у Купу Војводине, али то неће бити лако, јер нас очекују тежи ривали, противници на свом подручјима. Верујемо да ћемо у јуну успешно завршиш и трку за пласман у Прву лигу.

Данас је на реду дуел са ОФК Бечејем, а још је у сећању пораз из првог дела.

– Јесенас смо остали без бодова, иако смо после вођства Бечејаца од два гола успели да изједначимо. Убрзо смо примили и трећи гол и остали без плена. Тешко нам је пао неуспех, али сад је прилика да се реванширамо. Озбиљно чекамо дуел јер нећемо да доживимо изненађење. Верујем у десету узастопну победу да се за још корак приближимо Првој лиги. Атмосфера је одлична, а бићемо и у јаком саставу, па верујем у још један наш тријумф – каже Ирфан Зулфић.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 08. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!