МОЖЕМО ДО ПЛЕЈ-ОФА

ЛАЗАР МИНИЋ (РАДНИЧКИ, СРЕМСКА МИТРОВИЦА)

Охрабрени убедљивом победом у дуелу са Јединством фудбалери Радничког из Сремске Митровице излазе на имењаку са Новог Београда. Према речима Лазара Мићића, десног крила, екипа је спремна да упише бодове.

– Мајстори се налазе на табели одмах иза нас, али имамо исти број бодова, што значи да смо имали идентичан учинак на терену. Борба за три бода биће жестока, али оптимиста сам. Лош старт сезоне није слика свега што можемо да пружимо, у појединим сусретима недостајало нам је и среће, Три утакмице одиграли смо нерешено, а све смо могли да завршимо у нашу корист. Победа против Јединства, прва до сада, донела нам је самопоуздање, показали смо да можемо да постигнемо гол, играли смо борбено и заслужили смо да славимо. Било би добро да наставимо, уколико заиграмо као прошле недеље верујем да ће се то одразити и на стање на табели – каже Мићић.

У град на Сави стигао је током лета, на позајмуцу из ТСЦ-а, прошао је школу Партизана, а у сениорском фудбалу играо је још за Жарково и Лозницу.

– Добро познајем клуб, јер сам у претходној сезони више пута играо против Радничког. Биле су чврсте уткмще и сам утисак о томе како се ради. Играчи и стручни штаб труде се да се понове прошлогодишњи успех, лош почетак не треба да нас обесхрабри убеђен сам да можемо боље и да ће се Раднички наћи у врху каже Мићић.

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 17. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!