МРЂА: ЛЕПША ПРОЛЕЋНА СЛИКА

Панчево – Фудбалери српсколигаша Динамо 1945 завршили су сезону на деветом месту са 43 бода. У другом делу првенства, под вођством Горана Мрђе, шефа стручног штаба, и сарадника Горана Коларића, Немање Митровића и Ненада Николића, тим са Тамиша бележио је одличне резултате и остварио пласман који је пре наставка мало ко очекивао.
– После слабе јесени довели смо неколицину искусних играча који су били неопходни младом тиму и на крају смо успели да остваримо циљ и да сезону завршимо у златној средини. Задовољан сам како смо играли, атмосфера у клубу била је позитивна тако да у нову сезону улазимо са већим амбицијама каже Горан Мрђа.
Док су фудбалери на одмору руководство и стручни штаб праве планове за припреме и сезону.
Овај тим је млађи него претходних година и извесно је да ће бити много промена. Појединци ће да добију дозволу да промене средину, а имамо у плану и више новајлија. Убеђен сам да ћемо поново имати јак састав.
Почетак припрема заказан је за пети дан јула.
– Фудбалери ће имати довољно времена да се одморе. Комплетне припреме обавићемо на нашим теренима, где имамо одличне услове да се добро спремимо за јесење изазове. Имамо довољно времена за све и верујем да ћемо спремно дочекати старт.
Панчевци велику пажњу посвећују младим фудбалерима.
– Имамо много талентованих и радом и понашањем на тренинзима показују да ће бити лепа будућност клуба, али потребни су време и стрпљење да играчки стасају. До промене је дошло у кадетској селекцији, уместо Кристијана Стојанова, дугогодишњег успешног тренера, који жели да се опроба у сениорском погону, дошао је Срђан Текијашки. Идемо даље, желимо да и наше млађе селекције буду још успешније као сениори – истакао је Мрђа.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 17. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!