НА КРИЛИМА ПОБЕДЕ СА ТРАКТОРИСТИМА

ПРЕД ИНЂИЈОМ ЈОШ ЈЕДАН НЕУГОДАН МЕЧ

После три бода у мечу са ИМТ-ом, фудбалерима Инђије порасло је самопоуздање, захваљујући победи још имају шансе да се домогну четврте позиције и баража за пласман у елитно друштво. Прволигаш из сремске равнице, ипак, не зависи само од својих резултата, али док постоји и најмања шанса за остварење циља неће одустати.

Инђијцима као да је прешло у навику да експлодирају када играју против фаворизованих ривала. Током целе сезоне демонстрирали су силу кад су се надметали са тимовима коју су у датом тренутку поравнати на табели или боље рангирани, па у последњем случају нису дозволили да их Трактористи прегазе.

Сви фудбалери од првог звиждука били су на висини задатка, а свој део посла идеално је одрадио и Андрија Мијаиловић. Сјајни штопер спреман је и за меч са Железничаром, још једним новим чланом елитног друштва.

– Гостујемо тиму који је и теоретски обезбедио место у Супер лиги. То што осам кола не зна за пораз довољно говори о његовом квалитету. Желимо да на крилима победе са ИМТ-ом остваримо позитиван резултат и у Панчеву. Неће, ипак, бити лако, али даћемо све од себе да до последњег кола одржимо наду за бараж. У табору ривала има много одличних појединаца, али учинићемо све што можемо да наша мрежа остане нетакнута – истакао је Мијаиловић.

Јован Голић (на слици), помоћни тренер темпераментним приступом обавезама у значајној мери уме да раздрма екипу. 

– То што је Железничар обезбедио место у највишем рангу не значи да неће играти озбиљно. Победом са ИМТ-ом вратили смо се у трку за четврто место и нећемо одустати до краја. Имамо довољно мотива да у Панчеву пружимо максимум. Прошли пут одиграли смо добро, недостајало је само мало среће, али надам се да ће сада бити на нашој страни. Убеђен сам да уз добру игру можемо да се вратимо са повољним резултатом – истакао је Јован Гојић 

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 12. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!