НА КРИЛИМА ВИНОВИЋА

Русанда је дошла до прве победе на војвођанском „Истоку”. После ремија са Козаром (2:2), освојила је бодове у Омољици. Младост је пала у финишу првог полувремена кад је Ненад Виновић, две лопте сместио иза леђа голмана Тодоровића.

Виновић је, после баража и пласмана новобечејског Јединства у Подручну лигу, напустио тим са Тисе и појачао Русанду која се, после 19 година, вратила на „Исток”.

– Најважније да смо победили – каже Виновић. – Били смо бољи, нарочито у првом делу, кад смо дошли до заслуженог вођства. У наставку смо играли повученије, али имали смо прилике. Тријумф нам много значи, нарочито са чврстом екипом као Младост.

На стадион поред познате бање долази Полет из Идвора, без победе у прве три рунде и поразом минуле недеље од Војводине 1928.

– Неће нас заварати пораз, циљ је да кроз надигравање дођемо до победе. Било би идеално да повежемо две победе и олакшамо јесењи првенствени пут. Нема лаких ривала, тога смо свесни и сваки дуел је нека врста дербија – рекао је Ненад Виновић, двоструки стрелац за Русанду.

Ц. Б.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 01. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!