НА ПРВОМ ТРЕНИНГУ ПОДУНАВЦА (БЕЛЕГИШ) ТРЕНИРАЛО 15 ФУДБАЛЕРА

ГРАДИЋ КРИЈЕ ЗВУЧНО ПОЈАЧАЊЕ

Први радни дан по плану и програму протекао је и у Белегишу. На прозивци Драгана Стевановића, тренера Подунавца, појавило се 15 фудбалера, оправдано су изостала четворица – Миликић, Миљковић, Тејић и Илић.

Један од три представника општине Стара Пазова у елитној војвођанској лиги ангажовао је Сергеја Бјелицу, талентованог голмана Вождовца, и Дејана Алексића, везисту ГФК Словена из Руме.

Подунавац су напустили Спасић, Ранђић, Јованов и голман Митровић.

– Имали смо, после уобичајене прозивке и првог окупљања у овој години, први тренеинг у спортском центру ФС Србије у Старој Пазови, укратко смо се осврнули на јесењу сезону и утисак је да смо подбацили. Са једне страе смо разочарани, а са друге и задовољни бодовним учинком. Могло је више од тренутног салда, тј. да се нађемо међу прве четири екипе на табели. Комотно смо сад могли да зимујемо иза водећег трилинга, у минусу смо четири бода. Реализација је основни разлог, односно наша кочница у првом делу првенства, да смо реализовали сваку другу шансу, пролећни део првенства завршили бисмо на другом, а не на осмом месту. Промашивали смо немогуће, али смо оставили костур екипе, биће бар још три појачања, једно кријемо у рукавима, ради се о играчу са суперлигашким искуством – рекао је Милош Градић, спортски директор Подунавца.

Драган Стевановић, искусни стручњак, планира да прву утакмицу екипа одигра последњег дана јануара, а за 4. фебруар предвиђен је сусрет са новопазовачким Радничким. Шест дана касније је утакмица са сурчинским Јединством, а 14. фебруара са ГСП Полет Дорћолом. Предстоји затим дуел и са Слободом из Доњег Товарника, 18. фебруара, а три дана касније са панчевачким Динамом 1945, док је генерална проба заказана са Јединством из Старе Пазове за 24.

– Циљ је да се примакнемо врху табеле, бићемо спремни за напорнији и тежи, а такође и изазовнији део првенства. На премијери се састајемо са Железничаром у Инђији, а у другом пролећном колу играћемо велики комшијски дерби са омладинцем у Балегишу. Потом одлазимо у госте Бечејцима, па ћемо бити домаћини и Старопазовчанима.

Д. Јовановић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 19. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!