НА РЕДУ КАРАЂОРЂЕВЧАНИ

Будућност је савладала БАК у Белој Цркви и три лопте у мрежи домаћина, јасан су знак за надмоћност гостију из Српске Црње.

Тренер Миленко Зечевић раније је најавио да је тим из Ђурине вароши јачи и спремнији у односу на први деотрке на војвођанском „Истоку“.

– Три бода са гостовања много значе и умакли смо екипама из доњег дела табеле. Сад ће бити лакше и извесно је да смо добили на самопоуздању. Отворили смо меч голом Влаучина. и наметнули ритам који домаћин није могао да испрати. Кад је главна осовина екипе на високом нивоу, од голмана Живкова, преко дефанзиваца, везисте Мастила (на слици) и офанзивца Влаучина, онда је цео тим продуктиван и треба се надати повољном резултату – каже тренер Будућности.

Црњани дочекују Јединство и комшијски дуел увек је пленио пажњу.

– Карађорђевчани су победили Влајковчане, појачали се у односу на први део првенства и биће тешко. Колега Марко Гутеша одлично познаје сваку екипу и добар је тактичар, али циљ нам је победа. Треба да оверимо бодове из Беле Цркве и напашћемо Карађорђевчане за три бода – оптимиста је тренер Миленко Зечевић.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 08. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!