НАФТАГАС (ЕЛЕМИР) ОТВАРА СЕРИЈУ ПРОВЕРА У ПЕРЛЕЗУ

ТАЧКА КОЗЛОВАЧКОГ

Пред фудбалерима Нафтагаса је први тест на гостовању перлеској Војводини 1928, која гаји највише амбиције на војвођанском „Истоку”. Предраг Кандић, нови тренер српсколигаша из Елемира, на располагању има играча за два тима и ангажована су петорица новајлија.

Марко Ренић, искусни полушпиц, стигао је из Индекса, уз њега и четворица играча из бонус категорије. Ђорђе Бајић је дошао из Јединства (БК), Јован Летић из Петрике, а Матија 3орић и Оливер Радосав из зрењанинског Спорта.

– До краја прелазног рока преостала су два месеца и довољно је времена за евентуалне корекције. Желели смо да се обезбедимо са бонусима, имамо их, успешне и из прошле трке и конкуренција код најмлађих биће на вишем нивоу. Нисмо завршили са прелазним роком и видећемо шта ће да се дешава у наредним данима – рекао је Кандић.

У Нафгагасу не рачунају на двојицу. Никола Козловачки је, у прошлој сезони, на терену провео 1.179 минута и постигао два гола, док је Милан Туркуљ дошао повређен, током зимске паузе и није имао запажену минутажу.

– Козловачки је одлучио да напусти фудбал и да се посвети студијама. То нам је најавио још у финишу прошлог првенства и мислили смо да ће се предомислити, али остао је досле дан одлуци. Рођен је 2002. и има истанчан осећај за игру. Са Туркуљом није дошло до договора око наставка сарадње и, колико смо чули, жели да се врати у зрењанински Раднички. Свако себи бира пут – истакао је Миленко Милаковић, Кандићев помоћник.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 12. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!