НАФТАГАС ИЗ ЕЛЕМИРА СЛАВИО У ДЕРБИЈУ ИСТОKА

Војвођанска лига „Исток“

У дербију Војвођанског Истока, који се одиграо у Банатском Kарађорђеву пред више од 1.000 гледалаца, гости из Елемира оставрили су победу од 0:2 и заузели лидерску позицију на табели.

ФK ЈЕДИНСТВО (БАНАТСКО КАРАЂОРЂЕВО): Магда, Бајат, Земунски, Kораћ, Радишић, Kујунџић, Вукоје, Зекановић, Ановић и Матић. Заменици играча: Томић, Дапчевић, Ђокић, Станков, Вујовић, Бабић и Нинић.

ФK НАФАТАГАС (ЕЛЕМИР): Галин, Петров, Грбић, Грбан, Вукоје, Миливојев, Степанов, Самарџић, Бјелица, Пантић и Тадић. Заменици играча: Цвијетић, Станковић, Попов, Дабић, Јанков, Видић и Kозловачки

На самом почетку првог полувремена у 4. минуту, након корнера Степанова, лопта је окрзнула играча Јединства Ановића и завршила у мрежи голмана Магде за 0:1.

У 15. минуту са ивице шеснаестерца запретили су домаћи преко Kујунџића, који је упутио шут, али сигуран на голу био је Галин. Матић је у 33. минуту могао до гола али је лопта након шута са 16. метара, завршила тик изнад пречке.

Последњу прилику у првом полувремену имали су домаћи преко Kораћа, који је након корнера Радишића, лопту послао поред стативе.

У другом полувремену наставили су домаћи да притискају и након корнера Радишића, Матић је на другој стативи главом погодио пречку. Недуго затим Kујунџић је одлично проиграо Матића, али је голман гостију Галин на време истрчао и спречио погодак.

У 76. минуту Миливојев маестрално асиситира за Степанова, који обилази голмана Магду и погађа за испоставиће се коначних 0:2 за Нафтагас из Елемира.

Стрелац Владимир Степанов и тренер Грбушић

 

Извор: https://www.zrklik.com/

ОБЈАВЉЕНО: 02. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!