НАФТАГАС ЈАЧИ ЗА САМАРЏИЋА

ОПОРАВАК ДЕФАНЗИВЦА ВЕЛИКИ ДОБИТАК ЗА ЕЛЕМИРЦЕ

У наставак првенства српсколигашке „Војводине”, Нафгагас улази јачи за петорицу новајлија. Милан Бачвански (Раднички), Сами Дурмиши (Пегрика), Јован Јокић (Војводина), Зоран Швоња (Раднички 1912) и Јован Лукић (ЖФК Банат Багљаш), задужили су опрему, а велики добитак биће и повратак у тим Марка Самарџића.
Искусни дефанзивац је српсколигашком каравану дебитовао пре деценије, а у јесењој сезони на терену је провео само 450 минута.
– Доживео сам неугодну повреду, морао да мирујем и идем на терапије, али сада сам спреман за изазове. Саиграчи су добро одрадили посао, у средини смо табеле и за дебитанта овај пласман треба да буде одксочна даска – каже Самарџић.
Тим ће, не само због новајлија, бити на вишем нивоу.
– Екипа је стекла искуство и пребродила првих пола године, што је најтеже за дебитанта. Млади саиграчи сјајно су искористили прилику, а са новајлијама смо добили у додатној енергији. Уверен сам да ће конкуренција повући напред и да ће игра бити на још вишем нивоу, из свега треба да стигну и добри резултати.
Самарџић је додао да су на располагању два тима.
– Приметни су посвећеност раду и залагање на тренинзима. У недељу је провера са Војводином 1928, потом следи утакмица купа са Омладинац ФАМ-ом, а у последња два меча, са Радничким (Зрењанин) и Звездаром, ставићемо глазуру. Треба добро да изгледамо у наставку првенства и греје ме оптимизам – јасан је Марко Самарџић.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 10. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!