НАФТАГАС – ЈЕДИНСТВО 1:2 (ВИДЕО)

СРПСКА ЛИГА “ВОЈВОДИНА“

НАФТАГАС – ЈЕДИНСТВО 1:2 (0:1)

Ележр – Гледалаца: 300. Судија:Алекса Граховац (Нови Сад) 7. Стрелци: Савановић у 90+4 за Нафтагас. а Богићевић у 22. и Накијевски у 90+3. минуту  за Јединство. Жути картони: Панић, Савановић (Нафтагас), Јеловић, Гавриловић, Бобар, Малиџан, Кнежевић, Богићевић (Јединство). Црвени картон: Швоња у 90+1. минуту (Нафтагас).

НАФТАГАС: Галин 5, Пандуров 5,5 (Панић 6), Бјелица 7, Степанов 6, Вукоје 5 (Ренић 6), Миливојев 6, Савановић 6,5, Самарџић 7, Швоња 5,5, Бачвански 6 (Чигоја 6).

ЈЕДИНСТВО:  Јевтић 6,5, Богићевић 8, Булат 7, Стијовић 6 (Станимировић -), Јеловић 7, Уремовић 6 (Малиџан 7), Гавриловић 7 (Накијевски 7), Машовић 6, Кнежевић 7, Карунц 5,5 (Бобар 6,5), Играч 6 (Којић 6,5).

Итрач утакмице: Богићевић

У конфузној игри Старопазовчани су се боље снашли и средином полувремена и дошли до вођства. Слободан ударац два метра од руба казненог простора, извео је Лука Гавриловић, голман Галин је викнуо „моја“, изашао на центаршут и одлетео у „празно“. Три играча била су сама испред празног гола и Лазар Богићевић је лако погодио. Неколико минута касније, Милан Бачвански је извео слободњак за домаћи тим, лоша је ишла према другој стативи где је Миливојев закачио главом и проследио поред оквира гола. Потом је Милош Савановић покушао да савлада голмана Предрага Јевтића, али је његов шут био изблокиран и лак плен чувара мреже Јединства. Притискали су Нафташи из свих позиција, што је време одмицало губили су стрпљење и концентрацију и нови ударци Миливојева и Савановића нису уродили плодом. У другом делу Вујасин је у полувремену увео три нова иттпча, Кандић двојигцу, касније и Чигоју и све карте Елемирци су бацили у офанзиву. У 53. минуту Марко Ренић је закаснио на центаршут и погодио спољни део мреже, потом је Савановић, усамљен поред друге слативе, снажно шутирао а Богићевић зауставио лопту испред гол линије и израстао у јунака победе. У трећем минуту надокнади су повукли контру, после лепог дриблинга Стефан Малиџан је упослио Уроша Накијевског који је удвостручио предност. Минут касније Савановић је погодио иза Јешићевих леђа за коначних – 1:2.

 

 

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!