НАФТАГАС – ЈЕДИНСТВО (Р) 1:1

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Нафтагас – Јединство (Р) 1:1 (1:0)

Елемир – Гледалаца: 100. Судија: Драган Зорић (Клек). Стрелци: Савановић у 40. за Нафтагас, Бандић у 83. за Јединство.

НАФТАГАС: Галин, грбић, Балаш, Бјелица, Јеличић, Бачвански, Вукоје, Швоња, Степанов, Видић, Савановић. Играли су још: Ђорић, Лилић, Стојисавњевић, Зорић, Миливојев, Попов, Пандуров, Лазић, Милошев, Гребенаров, Оморјан.

ЈЕДИНСТВО (РУ): Тојзан, Ђекић, Трпчевић, Шавија, Јелић, Иван, Џарић, Топић, Паповић, Јањић, Бошњак. Играли су још: Зирић, Учур, Страјнић, Миладинов, Бандић, Рондовић, Бајкин.

Нафташи су имали инцијативу, посед лопте и добре прилике, али су до вођства дошли у финишу првог полувремена. Степанов имао је шансу кад је, после повратне лопте Савановића, био сам испред голмана гостију и промашио оквир гола. Снажним ударцем везисга Швоња уздрмаоје пречку гостију из Руменке, а одбијену лопту Савановић је пребацио преко гола. У 40. минуту Савановић је одузео лопту противничким играчима и, после два дриблинга са 16 метара, погодио рашље за – 1:0. У наставку меча екипа Јединсгва зналачки се бранила и у финишу успела да изједначи. Елемирци су погрешили и кад су дошли до лопте, гости су брзом акцијом припретили и на повратни пас Бандић је лобовао голмана Галина за коначних – 1:1.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 30. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!