НАФТАГАС – КАБЕЛ 3:0 (ВИДЕО)

СРПСКА ЛИГА „ВОЈВОДИНА“

НАФТАГАС – КАБЕЛ 3:0 (2:0)

Елемир – Гледалаца: 200. Судија: Александар Jанковић (Панчево) 7. Стрелци: Степанов у 15, Савановић у 16. и 59. минуту. Жути картони: Бјелица, Бачвански, Вукоје, Грбић, Савановић (Нафтагас), Соковић (Кабел). Црвени картон: Панић (Нафгагас) у 68. минуту.

НАФТАГАС: Галин 7, Грбић 7, Бајић 7,5, Бјелица 7,5 Самарџић 8, Вукоје 7 (Јеличић -), Степанов 8 (Маркоски -), Панић 7, Ренић 7 (Видић -), Бачвански 7,5, Савановић 8,5.

КАБЕЛ: Богуновић 6, Трнинић 6 (Вуруна 6), Марјановић 6,5, Батос 6 (Пањак 6), Соковић 6,5, Новаковић 7, Сердар 6 (Кудрић 6,5), Петровић 6,5, Апостоловски 7, Милисашьевић 6, Јелић 6.

Играч утакмице. Савановић

Игра се више одвијала на средини терена и на половини домаће екипе, али Новосађани нису успели да дођу до реализације. За два минута Нафташи су две лопте сместили иза леђа голмана Огњена Богуновића и отвори ли пут ка победи. Капитен Никола Грбић центрирао је с десне стране, а Владимир Степанов захватио волеј и погодио ближи угао за вођство. Радост међу навијачима није утихнула, а Милош Савановић је удвостручио предност. Дугу лоптуголман Кабела је желео да избије у поље, погодио је саиграча и, као на тацни, лопта је дошла до Савановића који је погодио празну мрежу за 2:0. Извели су гости два корнера у 27. минуту, код првог, одличан ударац Немање Соковића, голман Никола Галин је одбранио. Има ли су играчи Кабела још неколико удараца из угла до краја полувремена, али без резултата. У финишу је опасно припретио капитен Слободан Новаковић чији је шут отишао поред гола. На почетку наставка, Никола Бјелица имао је прилику да повиси резултат. Марко Ренић је извео корнер према другој стативи, Бјелица је високо скочио и пребацио пречку. У 59. минуту меч је био решен. Ренић је на десном крилу предриблао чувара и упутио лопту према другој стативи где је Савановић одлично реаговао за – 3:0. Покушали су гости преко агилног Вање Апостоловског да припрете, али је његов шут био изблокиран. У 68. минуту Нафгагас је остао са играчем мање. Александар Панић је, после другог жутог картона, морао у свлачионицу. Притисли су новосађани, међутим нису створили прилику за реализацију.

Б. Ц.

 

 

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 01. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!