НАФТАГАС ПОСЛЕ КИКСА ГОСТУЈЕ У КУЛИ

ПОПРАВНИ БЕЗ ШВОЊЕ

Старопазовчани су, тријумфом у банатској равници, изненадили елемирског српсколигаша. Изабраници тренера Предрага Кандића (са слике) створили су више прилика, а кад су средином првог полувремена, примили кикс гол, игра је кренула нежељеним током.

Са превише неровозе и мањком концентрације, оно што су створили Нафташи су лако проћердали. Кад је млади и талентовани голман Никола Галин, на центаршут из прекида, викнуо „моја”, није добро проценио лет лопте, а многи су је видели на глави штопера Николе Бјелице.

– Била је висока, нисам могао да је закачим и кад се Никола јавио, веровао сам да ће завршити у његовом наручју. Млад је, одлично ради и дешава се грешка и искуснијим голманима. Има подршку и идемо даље првенство је тек почело – каже Бјелица.

Кад су извучени парови, сви су типовали победу против Јединства.

– Не треба бити превише самоуверен, поготово опуштен. Слабих ривала нема, сви знају да се супроставе и уђу у надигравање. Кад су гости повели, ушли смо у неровозу, постали нестрпљиви и неколико центаршутева пред мрежу Старопазовчана, нисмо реализовали. Сад нам следи поправни.

Елемирци гостују појачаном Хајдуку 1912 и тренер Кандић неће моћи да рачуна на искусног везисту Зорана Швоњу. У надокнади времена упарио је жуте картоне и неколико минута пре краја меча, морао у свлачионицу.

– Много нам значи, али морамо да се стиснемо да бисмо пружили више од старта трке. Куљани су се појачали, искуснији су у односу на прошло првенство и чека нас тежак и неизвестн меч. Нису савладали шајкашки Борац и, вероватно, тражиће поправни у мечу са нама, а и за нас је овај дуел поправни испит.

Ц. Б.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 18. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!