НАФТАГАС – СЛОВЕН 0:2

СРПСКА ЛИГА “ВОЈВОДИНА“

НАФТАГАС – СЛОВЕН 0:2 (0:2)

Елемир – Гледалща: 300. Судија: Душан Пјевац (Гемерин) 6,5. Стрелци: Перошевић у 20 и Куљанин у 45. минуту. Жути картони: Вуковић, Панић, Самарџић (Нафтагас), тренер Васиљевић, Алексић, Маринковић (Словен).

НАФТАГАС: Галин 7, Грбић 6, Бјелица 6,5, Степанов 6 (Видић 6), Вукоје 6,5 (Швоња 6), Миливојев 6, Савановић 6, Самарџић 6,5, Маркоски 6 (Ренић 6), Панић 6 (Бајић 6), Чигоја 7.

СЛОВЕН: Шегавац 7, Симић 7, Радовић 6, Савиновић 7, Лукешевић 7,5, Илић 7, Стојисављевић 7 (Стевановић -), Маринковић 6 (Алексић 6,5), Перошевић 8, Куљанин 8 (Јандрић 6,5), Игњић 7.

Играч утакмице: Перошевић

Румљани су били бржи, конкретнији и већ у првом полувремену решили питање победника. У 20. минуту Александар Чигоја набацио је лопту из прекида пред голом Румљана, уследила је контра, искусни капитен Брана Илић, упослио је Александра Игњића на десној страни, чији је центаршут, из близине, Драган Перошевић, претворио у вођство – 0:1. Три минута касније, Перошевић је упослио Илића, али су домаћи играчи отклонили опасност. У 28. минуту лопта је била центрирана према Милошу Савановићу, који је лоше прихватио и голман Матија Шегавац, лако је интервенисао. Мало касније, Владимир Степанов био је непрецизан из близине, главом је шутирао поред гола. Савановић је у финишу првог дела, два пута на додавање с бока био у добрим позицијама, али није погодио иза голманових леђа. Најлепши тренутак меча догодио се пред одлазак на одмор, а режирао га је 19 -годишњи Алекса Куљанин. У снажном дуелу са Александром Панићем, изборио се за лопту, увукао је према средини и са 18 метара левицом погодио супротни рогаљ, за ТВ шпице. Притисли су Нафташи у наставку, отворили дефанзивну линију и гости су знали опасно да припрете, али до промене резултата није дошло.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 03. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!