НАЈАВА 24. КОЛА СРПСКЕ ЛИГЕ „ВОЈВОДИНА“

ОФK Вршац од свих српсколигаша има највећу бодовну залиху испред конкурената и по свему судећи ће обезбедити титулу. Сутра одлазе на доста захтевно гостовање у Панчево, против пробуђеног Динама 1945. Домаћин са Тамиша има два трујумфа, и увелико су превазишли бодовни учинак од јесенас и све су ближи средини табеле. Од пораза против Текстилца Вршани су нанизали три победе и најуспешнији су тим у наставку првенства.

У Kикинди снаге ће одмерити да ривала којима никако да крене. Посебно је разочарао Омладинац, који је у другом делу освојио скромних пет бодова. Шта рећи за последњу ОФK Kикинду, са само једним бодом освојеним у протеклих осам кола. Серији пораза као да нема краја и све су ближи Војвођанској лиги.

Јединство је упркос нешто бољим резултатима и даље претпоследне на табели. Њихов ривал из Сомбора је пети, игра променљиво, са половичним учинком. Имају повољан биланс на страни и уколико понове игре од старта пролећа могу се надати позитивном резултату.

ОФK Стари град је доживео дебакл у Оџацима и ово им је други меч где су примили пет голова. Три пораза на пет утакмица не уливају спокој и мораће поред Дунава да освајају бодове уколико желе да остану у лиги. Феникс 1995 представља највеће разочарење у наставку првенства. На претходних пет мечева три пута су поражени, и у конто су додали тек девет бодова, мало за тим који је до скора гајио високе амбициеје.

ОФK Бечеј 1918 је на деоби другог и трећег места, са скором од по две победе и пораза у претходна четити меча. Хајдук 1912 је сасвим друга екипа овог пролећа и од јесењег фењераша са више него танком бодовном залихом (десет бодова), стигли су до 13 позиције (24 бода). Још нису успели да поправе негативну статистику у гостима (седам пораза), и ово је прилика да потврде добре партије против домаћина који има половичан учинак у последње време.

У Шајкашу гостује Текстилац, другопласирани тим на табели, са ефикасним навалним редом. Борац је типична домаћа екипа, мада су успешни на страни и једно су од пријатнијих изненађења. Однели су бод са врућег гостовања у Сомбору и неће им бити лако против квалитетног састава из Оџака.

У недељу Тиса ће угостит све боље Зрењанинце. Домаћин има два неуспеха, али су поред тога оставили позитиван утисак у Вршцу, и успели да у три наврата погоде мрежу лидера, што ником до сада није пошло за ногом. Раднички је изразито неуспешан на страни (девет пораза), мада су са 13 бодова изједначили јесењи биланс.

У Сакулама ће одмерити снаге два успешна тима који у последње време нижу успехе и раздваја их три бода. 1. мај је укњижио 11 бодова (пет утакмица), док су гости успешнији за бод. Борац је нанизао три победе, и иза себе имају тријумф у Новим Бановцима. Обе екипе су у добром ритму и незахвално је бавити се прогнозама. Румљани ће бити јачи за повратак Ђорђевића.

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 22. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!