НАЈБОЉИ ИГРАЧ 21. КОЛА МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГЕ: ПАМТИЋЕ ХУМСКА КРИСТИЈАНА ДАЛ БЕЛА

Офанзивац Младости Гат се поигравао са Партизаном

Памти Хумска доста бразилских фудбалера који су на зеленом пољу стадиона Партизана оставили снажан траг. Али, сви у црно-белом дресу. Ипак, од минулог викенда памтиће и Кристијана дал Бела, момка који је на мала врата ушао у српски фудбал, а онда их већ у другој утакмици – разнео ногом.

Офанзивац Младости ГАТ у маестралној партији целог новосадског тима издвојио се као најубедљивија фигура меча против Партизана (4:0), а самим тим је себе номиновао за најбољег играча 21. кола Моцарт Бет Суперлиге.

Ко би рекао да ће пролеће донети толико нових лица: у првом колу наставка сезоне заблистао је дебитант на голу Јавора Страхиња Манојловић, а сада новајлија у дресу Гатоваца Кристијан дал Бело.

Момак из Бразила је постигао други гол за Новосађане у Хумској и тиме је трасирао свом тиму пут ка једној од највећих сензација у модерној историји српског елитног шампионата. Захвалио се Дал Бело незапамћено криминалним реакцијама одбране Партизана и послао “кифлу” иза леђа Александра Поповића.

Фудбалер од 23 лета, који је школе учио у Гремију и Ботафогу, посрамио је, заједно са саиграчима, препотенте црно-беле, којима ће зујати у ушима све до Кишињева…

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 13. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!