НАЈБОЉИ ТИМ 12. КОЛА МОЦАРТ БЕТ СУПЕРЛИГЕ: ФУДБАЛСКИ ЦЕНТРИ ПОКАЗАЛИ ЗНАКЕ ЖИВОТА

Имењаци из Ниша и Крагујевца, Нови Пазар и Војводина, уз тандем из Партизана, овог пута обавили посао на ваљан начин

Деценијама смо слушали, и не без основа, о спорој смрти разних фудбалских центара, али у 12. колу Mozzart Бет Суперлиге они су показали знаке живота. Имењаци из Крагујевца и Ниша коначно су испловили из опасних зона, Нови Пазар је добио дерби са Чукаричким, а Војводина је одиграла можда и најбољу утакмицу сезоне против сурдуличког Радника.

Па тако играчи ова четири клуба, уз додатак тандема Марковић – Белић из водећег Партизана, чине комплетну поставу најбољег тима Moцарт Бет Суперлиге за протекли викенд.

На голу Стефан Лековић из крагујевачког Радничког, испред њега Урош Лазић, Светозар Марковић, Лазар Росић и Филип Фреј, а као осигурачи Кристијан Белић и Радомир Милосављевић.

За креацију задужени офанзивнији играчи, Стефан Чоловић, који је са два гола у победи на гостовању у Крушевцу заслужио и звање играча кола, па Вања Илић и Сејдуба Сума, тек да покаже да има он и даље шта да пружи, а у самом шпицу усамљен Миљан Шкрбић чији је гол утабао пут Нишлијама ка преокрету у Лучанима и скинуо голем терет са леђа Николе Трајковића.

Дакле, у стандардној формацији 4-2-3-1, са оценама наших извештача из прошлог кола Mozzart Бет Суперлиге: Лековић (Раднички КГ) 7 – Лазић (Нови Пазар) 7, Марковић (Партизан) 7,5, Росић (Војводина) 7, Фреј (Раднички Ниш) 7,5 – Белић (Партизан) 7, Милосављевић (Војводина) 7 – Чоловић (Раднички КГ) 7,5, В. Илић (Раднички Ниш) 7,5, Сума (Нови Пазар) 7,5 – Шкрбић (Раднички Ниш) 7,5.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 24. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!