НАЈБОЉИ ТИМ 17. КОЛА МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГЕ

 Квартет из Чукаричког, трио Вождовца 

Београдски клубови су обележили 17. коло Моцарт Бет Суперлиге, а посебну пажњу рутинским и врло убедљивим победама привукли су Чукарички и Вождовац.  Змајеви су на свом терену, у дуелу са „подстанарима“, режирали повратак на победнички колосек (4:0) после резултатске кризе и низа утакмица без тријумфа. Мрежу ИМТ-а начео је јунак сусрета Михајло Нешковић, а рафал су наставили Борисав Бурмаз, Филип Антонијевић и Богдан Јочић, па су се оправдано тројица од четворице стрелаца нашла у тиму кола. 

Једини од поменутих Змајева који је изостао из одабраног друштва је дефанзивац који је шансу добио на почетку другог полувремена, а који је ипак остао у сенци Ебензера Анана из Новог Пазара када су у питању леви бекови.

Осим фудбалера из Гане, клуб са Јошанице у тиму 17. кола представља и Никола Мирковић, голман који је са саборцима сачувао мирну мрежу у сусрету са Јавором.  Изузев двојца из Ноивог Пазара, сва остала места припала су играчима београдских клубова. Осим поменутих фудбалера Вождовца, у одабраном друштву нашла су се четворица играча Чукаричког и двојица Партизанових адута.  Када је реч о Брђаима, место међу најбољима изборила су по двојица дефанзиваца и везиста. Уз најинспирисанијег Игора Миладиновића, део везног реда идеалног тима чини и његов саиграч са Бановог брда Лука Аџић, док су се у истом друштву оправдано нашли и Лука Суботић и Никола Станковић.  Неопажено није прошла ни победа Партизана (3:1) изборена у завршници сусрета са Војводином, а на основу учинка против Новосађана у тиму кола се нашао стрелац првог гола Френк Кануте, уз којег црно-беле боје представља и Синиша Саничанин, штопер који је на врло добар начин искористио изненадну шансу услед повреде Светозатра Марковића. 

Најбољи тим 17. кола Моцарт Бет Суперлиге: Никола Мирковић (Нови Пазар) 7 – Никола Станковић (Чукарички) 7, Лука Суботић (Чукарички) 7, Синиша Саничанин (Партизан) 7, Ебенезер Анан (Нови Пазар) 7 – Франк Кануте (Партизан) 7, Игор Миладиновић (Чукарички) 7 – Михајло Нешковић (Вождовац) 7,5, Богдан Јочић (Вождовац) 7,5, Лука Аџић (Чукарички) 7,5 – Борисав Бурмаз (Вождовац) 7,5.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 05. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!