НАЈБОЉИ ТИМ 25. КОЛА МОЦАРТ БЕТ СУПЕРЛИГЕ

Крушевљани заблистали у Хумској

Најубедљивију победу, уз најубедљивију игру, у 25. колу Моцарт Бет Суперлиге остварили су фудбалери ТСЦ-а, који су код куће прегазили лучанску Младост, „до јуче“ најпријатније изненађење пролећа – 4:1.

Али, тријумф о којем се највише прича уписао је Напредак, који је у Хумској шокирао Партизан и поново га, као пре две године на исти дан, скинуо са првог места табеле – 1:0. То је једна од оних победа које се памте за цео живот.

Те две утакмице, та два тријумфа, у великој мери скројили су најбољи тим 25. кола Моцарт Бет Суперлиге. По четворицу представника дали су ТСЦ и Напредак, а тим се прави, као и увек, у складу са оценама које су дали извештачи Moцарт Спорта.

Владимир Савић је закључао у среду гол Напретка против Партизана, имао је и мало среће што су црно-бели два пута погађали оквир гола, али оно што је ишло у „врата“, чувар мреже и мирног сна Крушевљана је успешно зауставио.

Испред Савића је двојац из Напретка: Јован Маринковић је био сјајан на позицији штопера, док је Никола Вукајловић затворио све прилазе голу са леве стране терена. У последњој линији поред њих места су заслужили и дефанзивци ТСЦ-а Никола Стојић и Вукашин Крстић.

ТСЦ даје и једног од везиста овог идеалног тима – Иван Милосављевић, који је дириговао игром против Младости, а стигао је и да асистира за гол. Уз њега, ту је Гелор Канга, креатор игре Црвене звезде, који је трасирао пут црвено-белима до победе у Нишу (2:0) и до скока на прво место табеле.

Два гола Александра Ћирковића су преломила за ТСЦ утакмицу против лучанске Младости (4:1), док је Милутин Видосављевић био најбољи појединац у тријумфу Радничког над Железничарем (3:0). Крагујевчани бриљирају овог пролећа и готово да није било кола у којем нису имала играча у идеалном тиму. Са бока дејствује Лука Аџић, најбољи фудбалер ове рунде, стрелац два гола за Чукарички из корнера против Спартака (2:2).

У шпицу је Андрија Мајдевац, јунак победе Напретка над Партизаном у Хумској, који је извео мајсторију: између тројице играча је примио лопту, окренуо се и постигао гол.

Најбољи тим 25. кола Moцарт Бет Суперлиге чине: Савић (Напредак) 7,5 – Крстић (ТСЦ) 7, Маринковић (Напредак) 7, Стојић (ТСЦ) 7, Влајковић (Напредак) 7 – Канга (Црвена звезда) 7, Милосављевић (ТСЦ) 7,5 – Ћирковић (ТСЦ) 7,5, Видосављевић (Раднички КГ) 7,5, Аџић (Чукарички) 9 – Мајдевац (Напредак) 7,5.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 14. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!