НАЈБОЉИ ТИМ 27. КОЛА MOЦАРТ БЕТ СУПЕРЛИГЕ: ВОШИНО КОЛО И БАМИДЕЛЕОВИХ ПЕТ МИНУТА

Офанзивац нишког Радничког се све више истиче

Пробудила се Војводина у последњих месец дана, ниже победе, најзад су осмеси на „Карађорђу“. А, све то се одмах рефлектује и на Тим кола који се бира сваке недеље на основу оцена извештача Moцарт Спорта.

У прошлом, 27. колу шампионата Војводина је прегазила Радник у Сурдулици као нико ове сезоне (4:0). И отуд су се четворица представника новосадског клуба овог пута нашла у Идеалном тиму. На голу је Лазар Царевић, који је успешно укротио и оно мало прилика што је имао Радник, у везном реду је Његош Петровић, стрелац фантастичног првог гола, у линији испред њега је Алекса Вукановић, стрелац и асистент на овом мечу, док је у шпицу Михаило Ивановић, двоструки стрелац, који је други пут ове сезоне понео звање Најбољег играча кола.

Сјајан меч одиграо је и нишки Раднички, који је на „Чаиру“ прегазио лучанску Младост (3:0). И поново је доминирао на терену Јусуф Бамиделе, највредније пролећно појачање Нишлија, којем су гол и асистенција први пут донели и место у Тиму кола. Поред њега, у саставу је и Александар Војновић, који је без грешке командовао одбраном Радничког.

ТСЦ је рутински добио меч против Вождовца, у којем су се истакли стрелац Милош Вулић и командант одбране Тополчана Немања Стојић.

А, ни ова рунда није могла да прође без представника Радничког из Крагујевца. Још један сјајан меч, још једна победа и све шира палета фудбалера са „Чика Даче“ који су бирани у Тим кола. Први пут су се у Идеалних 11 нашли леви бек Томислав Дадић и везиста Милан Алексић.

Идеални састав закључује Никола Станковић, који се у тиму Чукаричког после дужег времена нашао на месту десног бека, а на којем је и јесенас знао да буде врло успешан, чак је три пута узастопно бирам у Тим кола, од 16. до 18. рунде.

Дакле, најбољи тим 27. кола Moцарт Бет Суперлиге чине: Царевић (Војводина) 7 – Станковић (Чукарички) 7, Војновић (Раднички Ниш) 7, Стојић (ТСЦ) 7, Дадић (Раднички КГ) 7 – Вулић (ТСЦ) 7, Петровић (Војводина) 7,5 – Бамиделе (Раднички Ниш) 7,5, Алексић (Раднички КГ) 7,5, Вукановић (Војводина) 7,5 – Ивановић (Војводина) 7,5.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 01. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!