НАЈЈАЧИ САСТАВ ЧЕКА ЗРЕЊАНИНЦЕ

Фудбалери ОФК Кикинде нису покварили свечарску атмосферу у Вршцу, али још једанпут, отакако су постали свесни да испадају из лите, пружили су солидну игру.
– Честитали смо домаћинима на пласману међу прволигаше, али у нашој најбољој игри на страни током пролећа, невероватно је шта смо све промашили – каже Јевто Јарчевић, шеф стручног штаба. Нови прволигаш имао је прилике, али наше су биле бројније. Радује ме што смо били добри у пољу и што смо имали проток лопте уз изузетан однос према обавезама.
У последњем мечу на Градском стадиону гостоваће зрењанински Раднички.
– Бићемо у најјачем сасгаву на растанку, а надам се да се само на кратко опраштамо од српсколигашког ранга – јасан је Јарчевић.
Иако за ОФК Кикинду меч нема резулатског значаја, биће занимљиво. Уколико Раднички ремизира или изгуби могао би да падне на четврто место од зачеља, прво испод „линије спаса“. Љубитељима фудбала са севера Баната утакмица је битна, пре свега навијачима Козаре и Слободе, који стрепе од испадања. Уколико Зрењанинци испадну са војвођанског „Истока“ у нижи ранг ће четири екипе, а једна од њих могла би да буде из Банатског Великог Села или Нових Козараца.
Ако дође до фузије новосадског Пролетера и РФК Новог Сада и ове тренутне комбинације можда неће имати значаја, али сутра ће кључеви две лиге бити у кикинском парку.

Д.П.П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 03. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!