НАЈВЕЋИ ИЗАЗОВ ОД СТАРТА

ОФК ВРШАЦ ДОЧЕКУЈЕ ИНЂИЈУ

Вршчани ће у дуелу са Инђијом, на стадиону под кулом одиграти једну од најзанимљивијих утакмща 5. кола. Ривали у меч улазе на крилима победа у претходном колу, Вршчани су посебно охрабрени јер су прошле недеље први пут славили на гостујућем терену, освојивши бодове против бившег суперлигаша Младости ГАТ. Тренер Зоран Костић није желео да се осврће на кратку традицију дуела ОФК Вршца и Инђије која је на страни његових пулена (1:0, 0:0), али прокоментарисао је учинак екипе у циклусу од претходне четири утакмице.

– Фудбалери су заслужили честитке на досадашњим резултатима, посебно на утакмици у Новом Саду где су после преокрета савладали озбиљног прошвника. Знамо да је Инђија селектирана од сјајних појединаца и покушаће да се врати у Супер лигу. Има Славишу Стојановића, једног од водећих стрелаца из прошле сезоне, као и искусног Суботића, а екипу предводи сјајни колега Голић. Сигурно ће ово за нас бити најозбиљнији тест од почетка првенства. Имамо амбщије, циљеве и адуте, надам се да ћемо уз подршку публике успети да дођемо до победе – истакао је Костић.

Вршчани на конту имају осам бодова, заузимају друго место и то је разлог да у одличном расположењу чекају великог ривала. Урош Миладиновић је добрим играма обележио почетак сезоне, а по његовој оцени атмосфера у тиму је на врхунском нивоу. Победа у претходном колу дала нам је још већи подстицај за рад. Жељно очекујемо меч са Инђијом и наставак победничког низа. Знамо да је у питању чврста и добро организована екипа, да игра офанзивно. Уз подршку навијача имаћемо још више енергије у јуришу на победу. Миладиновић је био стартер у свим досадашњим мечевима, показао је раскошан таленат, али се још чека на његов први погодак. Мислим да је време за првенац ове сезоне, надам се да ћемо га сви заједно прославити уз освајање бодова – јасан је Миладиновић.

Б. Јосимов

ТАЛЕНТОВАНИ ПОТПИСАЛИ УГОВОРЕ

Омладинска школа ОФК Вршца у претходним годинама доживела је процват. Прошле сезоне у елитном рангу играли су омладинци, у овој се са најбољим тимовима Србије такмиче кадети. Клуб рачуна на младе снаге и потписао је уговоре са Огњеном Милићевићем (2005) и Луком Лазином (2007).

Талентовани нападач Милићевић чека прилику да дебитује у Првој лиги Србије, Лазин је чувар мреже кадетске екипе.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!