НАПАДАЧ ЧУЧАK: ВАЖНУ ПОБЕДУ СМО ОСТВАРИЛИ

Фудбалери „брзог воза“ после добре игре успели су да савладају Хајдук 1912 на свм стадиону у трећем минути надакндаде после доброг изведеног слободног ударца Александра Стојановског који је уз помоћ гостујућег игртача Алексе Јовића преварио голмана Kуљана. Током целог сусрета Панчевци су бии бољи ривал и створили неколико прилика које нису искористили Милинковић, Чучак и Стојановски. Добре игре ове јесени пружа нападач Петар Чучак који је на неколико утакмица био међу најбољима у свом тиму и после прве победе рекао је:

– Остварили смо веома важну победу и сада је мало лакше, али сигурно да моромо још боље како бисмо поправили пласман на табели. Током целог сусрета имали смо морање и императив победе што није било лако, јер гости из Kуле имају добар тим.

Прошло је годину дана и добро сте се снашли у тиму „брзог воза“ у протеклом периоду.

-Задовољан сам и најважније да добро тренирамо и атмосфера у клубу је на високом нивоу што је услов за добре резултате које желимо да постижемо. Мој задатак је да испуним очекивања на терену тренера Мрђе и саиграча и да ове јесени остваримо пласман у горњем делу табеле.– рекао је Чучак.

Пред дуел са тимом Борцем из Шајкаша Чучак је истакао:

-Очекује нас тешко гостовање где гостујемо ривалу који тешко губи бодове на свом терену. У сваком мечу желимо да пружимо добру игру и тако ће бити на овом тешком гостовању и да на крају меча покушамо да обрадује и своје навијаче.-завршио је Чучак.

Фото: Петар Чучак (бели дрес)

Аутор: Б. Стојковски

Извор: https://www.srbijasport.net/

 

ОБЈАВЉЕНО: 15. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!