НАПАДАЧ ВУKАЈЛОВИЋ ДОШАО У МЛАДОСТ (ОМОЉИЦА)

Руководство клуба Војвођанског лигаша Младости на челу са директором клуба Драганом Лукићем вредно ради и у договору са тренером Жарком Тодоровићем жели да створи јак тим у новој сезони. Прошле сезоне тим са реке Поњавице освојио је шесто место и после разговора са играчима руководство клуба из Омољице сачувало је костур тима и жели да се појача са неколико играча. Прво појачање Младости је фудбалер Јован Вукајловић (27) који је дошао из Јединство (Влајковац), а пре тога наступао је још за клубове српсколигаше Динамо 1945, Железничар (Панчево),Стрелу (Иваново). Прошле сезоне нападач Вукајловић је са великим успехом носио дрес Војвођанског лигаша Јединства (Влајковац) и постигао 10 голова у првенству, а овог лета одлучио је да пређе у клуб из Омољице и рекао је:

-Било је неколико клубова са којима сам имао контакта, али после разговора са директором Лукићем нисам се двоумио да дођем у Младост који је одлично оганизован. У клубу искусни тренер Тодоровић тако да знам да клуб има јасан циљ и амбиције у новој сезони и желим да својим добрим партијама и головима допринесем добрим резултатима.

Директор Лукић је после доласка првог новајлије Вукајловића рекао:

-Довели смо доброг и провереног нападача Вукајловића који ће нам сигурно доста значити наредној сезони. Имамо у плану да доведемо још четворицу играча и самим тим појачамо конкуренцију у тиму.

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 01. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!