НАСТАВЉА СЕ ПРВОЛИГАШKА ТРKА У ФУТСАЛУ, БЕЧЕЈЦИ ГОСТУЈУ У НОВОМ САДУ

После тронедељне паузе звог обавеза репрезентације Србије у квалификацијама за Светско првенство, где су победили Норвешку у Ослу са 4:2 и играли нерешено 0:0 са Француском у Шапцу, наставља се прволигашка трка у футсалу. Бечејци имају додатни разлог да се радују сваком успеху репрезентације Србије, јер су међу изабраницима селектора Дејана Мајеса бивши играч Бечеја 2003 Драган Томић и садашњи Урош Kраснић.

У трећем колу Бечеј 2003 гостује у Новом Саду и биће то један од војвођанских дербија. Утакмица се игра у петак, 14. октобра, од 21 сат у дворани СПС Војводина. Преостали окршаји трећег кола су: Лозница Град 2018 – Футсал Нова Пазова, Нови Пазар – Палеж, Економац – Врање и Ивањица – Београдски ФОН.

– Минулу паузу смо користили да би уочене грешке из прва два кола елиминисали. Али, било је ту и потешкоћа, јер нису сви могли увек да се одазову тренинзима. Имамо ровитих играча, који ће бити у саставу, али ће утакмица показати колико ће моћи да издрже. Знамо да Новосађани играју тврдо на свом терену, што значи да наш чека тешка утакмица. Уствари, нема лаких окршаја у актуелној сезони, јер свако свакога може да победи. Све зависи од прилаза игри на терену. Надам се да ћемо бити на висини задатка, а онда би могли да се надамо новој победи, вели тренер Бечејаца Игор Шошо.

Минуле суботе Бечејци су одиграли и пријатељску утакмицу са београдским ФОН-ом и победили са 3:1. То даје охрабрење да би у Новом Саду могло да се стигне до победоносног хет – трика. Суђење у Новом Саду поверено је београдском тадему Никола Рабреновић – Прераг Лазаревић, трећи судије је Филип Рељић из Врбаса, док ће улогу делегата ФСС обављати Београђанин Милош Берисавац.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Бечејци су спремни за гостовање у Новом Саду

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 13. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!