НАУНКОВИЋ: БИЋЕ ЈОШ ЗВУЧНИХ ИМЕНА

Панчево – Фудбалери Железничара окупиће се сутра на почетку припрема за још једну изазовну у прволигашком каравану. Док користе последње дане заслуженог одмора председник Зоран Наунковић, са сарадницима, вредно ради на формирању јаког тима који ће у трећој сезони у овој конкуренцији покушати да оствари пласман у Супер лигу.
Мало је недостајало да се дизелка недавно пресели на велику сцену. После сјајних пролећних игара изборен је бараж, али Раднички 1923 био је успешнији и остао у елити. Панчевцима је остало за утеху да су у реваншу, на стадиону Чика Дача у Крагујевцу били бољи, али пораз у Смедереву, у првом мечу доигравања није могао да се надокнади. Сви се надају да ће трећа бити срећа.
– Полако ћемо да хватамо залет за јесење изазове – каже Зоран Наунковић.- Игор Савић, шеф стручног штаба, са сарадницима, сутра ће да изврши прозивку фудбалера. Очекује нас тешка сезона и први задатак биће да се добро припремимо и одговоримо изазовима у јакој конкуренцији. Као и до сада, у сваки меч улазићемо са жељом да победимо, без обзира на име и снагу противника.
Чланови руководства нису седели скрштених руку и буквално са последњим мечом у пролећној сезони почели су да мисле на следећу и пре званичног старта прелазног рока довели су петорицу  новајлија. Страхиња Јовановић, Мирко Миликић и Деспот Обреновић стигли су из Жаркова, које је одустало од такмичења у Првој лиги, Никола Лаиновић дошао је из Будућности (Добановци), а Марко Бачанин био је члан Напретка.
– Нисмо ставили тачку на појачања, у плану је још неколико звучнијих имена да бисмо имали још снажнију конкуренцију и били ближи циљу. Биће и одлазака, тим момцима дугујемо захвалност на свему што су урадили за клуб, уз срећу у избору нове средине – рекао је Зоран Наунковић.

Б. Стојковски

ПЕТОРИЦИ ИСТЕКЛИ УГОВОРИ

Петорици играча истекли су уговори и слободни су у избору средине. То су: Душан Плавшић, Лазар Милошев, Јордан Јовановић, Предраг Станимировић и Мирољуб Костић.

КРАЈ ТАМИША 8.350 ГЛЕДАЛАЦА

Железничар је пети клуб по посети у прошлом првенству. На стадиону крај Тамиша, било је 8.350 гледалаца, а јачу подршку симпатизера имали су Јавор Матис, Младост ГАТ, Инђија и Мачва.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 19. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!