НЕ ПОНАВЉАТИ ГРЕШКЕ

ТРЕНЕР ВРБАШАНА ПРЕД РЕВАНШ СА ЈЕДИНСТВОМ

Фудбалери ОФК Врбаса одиграли су нерешено у првој утакмици доигравања против Јединства у Руменци. На тај начин, наставља се неизвесност око тога која ће од ове две екипе стећи право да од идуће сезоне наступа у српсколигашком друштву.

После одиграних 90 минута утисак је да су домаћи играчи имали више од игре, али су и гости знали како да избегну пораз. Упркос томе што су Врбашани остварили активан резултат, шеф стручног штаба „плавих“ Драган Тепавчевић изразио је тихо незадовољство учинком појединих играча на утакмици у Руменци.

– Нисмо одиграли утакмицу на потребном нивоу. Подбацили су најискуснији а поред њих и неколико млађих играча који се, очигледно, нису снашли на гостовању које је било „вруће“. Имали смо две добре прилике који су морале бити искоришћене, али су прво Мићуновић, а потом и Тепавчевић остали недоречени ито нам се мало обило о главу. Домаћини су доминирали добрим делом утакмице, имали своје шансе за победу, посебно у завршници сусрета, али на нашу срећу оне су остале неискоришћене. После свега, морам бити задовољни и овим исходом – образложио је Драган Тепавчевић. 

У самом финишу сусрета домаћини су имали прилике да постигну голове преко Попића и Пантовића али их је у томе омео својим бравурозним одбранама голман Врбашана Дамјановић. 

Пред расположеним играчима ОФК Врбаса је реванш који ће одлучити ко ће по први пут играти у друштву српсколигаша група Војводине и улог је свакако велики. С обзиром да само победник стиче право уласка у виши ранг то ће за посетиоце бити посебно занимљив сусрет.

– Надам се да ћемо бити бољи против врло добрих гостију и да нећемо поновити грешке из прве утакмице. Такође, велики је улог за све играче Врбаса јер сви очекују да они направе подвиг и пласирају се у српсколигашко друштво. Ја у њих верујем јер подсећам ми на свом терену нисмо изгубили утакмицу ево две године и уверен сам да традиција неће бити прекинута и да ћемо победом прославити улазак у Српску лигу – поручио је Тепавчевић.

М. Јовичић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!