НЕ ВОЛИМ МЕЧЕВЕ БЕЗ ГОЛОВА

ДАРКО ТЕШОВИЋ, ШЕФ СТРУКЕ РАДНИЧКОГ (СМ):

После утакмице другог кола, са ОФК Вршцем, која је завршена без победника, Дарко Тешовић (на слици), шеф стручног штаба Радничког (СМ), изразио је незадовољство што је публика на стадиону у граду на Сави остала ускраћена за голове.

– Били смо борбени и агилни, али одбрана Вршца добро се постављала и са голманом Андријанићем сачувала мрежу. Надам се да је публика, која је била у значајно већем броју у односу на утакмице протекле сезоне, препознала потенцијал и енергију подмлађеног Радничког. Покушали смо на све начине да дођемо до гола, имали неколико добрих прилика, али Вршац је био чврст и на крају је завршено 0:0, највише мрзим тај резултат. Чињеница да није било голова чини ме нервозним. Бод је добар и битно је да се салдо увећава, али не волим утакмице без голова – истакао је Тешовић.

Раднички је сада, како се Тешовић сликовито изразио, „кућа која се гради из темеља”.

– Има још да се игра, екипа је млада, уигравамо се и момци ће како првенство буде одмицало стицати драгоцено искуство. Верујем у њих, јер градимо снажан тим и убеђен сам да нам тек предстоје добри резултати, па мотивисани чекамо дуел са Мачвом – каже Тешовић.

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 15. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!