НЕМА ИСКАКАЊА ИЗ СИСТЕМА

Кикинда – У финишу утакмице у Качареву, ослабљена ОФК Кикинда сломила је Jединство Стевић. Добар улазак у меч имала је екипа са севера Баната, голом Спахића повела је већ у другом минуту, али домаћини су изједначили, док је Дејан Ивановић био троструки стрелац два пута је погодио у завршници меча.
– Увек ми је учинак екипе испред личног, али лепо је кад се оствари хет-трик. Код сва три гола имао сам сјајне асистенције. Играмо поштено, ћутимо, радимо и у потпуном миру и одличном расположењу дочекујемо сутрашњи локални дерби са Козаром – каже Ивановић.
Тренер Јевто Јарчевић напомиње да је и пре меча био свестан колико тежак задатак очекује ослабљену екипу у Качареву.
– Увек истичемо да наша снага лежи у колективном духу. Негујемо систем игре и не сме да буде искакања. Победом смо задовољни, терен је био тежак за игру и специфичан због димензија.
Евидентан је, ипак, благи пад форме у последње две утакмице.                                                                                            – Довољно смо искусни и искрени да то признамо у овом тренутку, имали смо озбиљну интерну анализу, не смемо да покваримо добар утисак у финишу сезоне. У дуелу са Козаром све мора боље да функционише, иако је реч о доброј екипи коју предводи тренер Лакић, некада велики играч за наше севернобанатско поднебље. Великоселце поштујемо, али када се комплетирамо победа ће нам бити једина опција – јасан је Јарчевић.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 21. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!