НЕМА ПРЕДАЈЕ, ЖЕЛИМО БОДОВЕ

Видак Братић, пре пет дана преузео РФК Нови Сад. Млади стручњак, који је доскора био помоћник Ненаду Лалатовићу, постепено упознаје екипу и фудбалере, а изразио је задовољство оним што је до сада видео. Некадашњи играч Војводине и Црвене звезде каже да ће бити потребно време да се све то доведе на висок ниво, али радује га да су играчи мотивисани и поред свих проблема.


5 БОДОВА освојили су канаринци, један више од комшија са ГАТ Арене


– Задовољан сам виђеним у претходна четири дана. Имамо млад тим и потенцијал тек треба да дође до изражаја. Највише ме радује што играчи на сваки тренинг долазе орни и спремни да напредују. Свесни смо да ће бити потребно време да се све коцкице сложе, сада је најбитније да им вратим саопоуздање. У дуелу са Смедеревом добро су одиграли, али уследила је грешка и примили смо гол – рекао је Видак Братић

Младог стручњака не очекује лак посао на дебију јер ће играти против Младости ГАТ, где је својевремено радио заједно са Ненадом Лалатовићем.

– Младосг има одличну екипу, са  великим бројем искусних фудбалера, који могу да играју у суперлигашким екипама, па не сме да нас завара што се комшије налазе испод нас на табели. Имају одличног тренера, али  нису мали среће у појединим утакмицама, имао сам прилике да их погледам. Свестан сам да нас чека тежак посао, али нема предаје, желимо да појачамо бодовни салдо. Играмо пред нашим навијачима и то може да нам буде само мотив више – рекао је Видак Братић.

Б. Ивановић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 07. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!