НЕМАЊА НИКОЛИЋ НАЈБОЉИ ИГРАЧ 33. КОЛА СУПЕР ЛИГЕ СРБИЈЕ

Најбољи играч 33. кола Линглонг Тире Супер лиге Србије по избору редакције сајта Заједнице клубова superliga.rs је Немања Николић, асистент и двоструки стрелац у победи екипе Спартака над екипом Пролетера у Суботици.

Одиграно је још једно првенствено коло, а сезона се лагано ближи крају. Можда и кључну победу у борби за опстанак у елитном рангу остварила је екипа суботичког Спартака која је на свом стадиону савладала екипу новосадског Пролетера, а резултат је био 3:1. Најзаслужнији за такав епилог је нападач ’’голубова’’ Немања Николић који је пружио изванредну партију и учествовао у постизању сва три поготка, једном као асистент и два пута као стрелац. Због тога овога пута нисмо имали никакву дилему у избору најбољег актера ове рунде такмичења.

Немања Николић (29) је рођен у Kраљеву, игра на позицији централног нападача, а током каријере је наступао за ОФK Грбаљ, руски Ростов, казахстански Актобе, Спартак, Партизан, Војводину, саудијски Ал-Раед и казахстански Тобол, одакле је у септембру прошле године по трећи пут стигао у Суботицу. Током актуелне сезоне забележио је 22 суперлигашка наступа, уз 10 постигнутих погодака.

Погледајте видео извештај са овог сусрета:

 

Извор: superliga.rs

ОБЈАВЉЕНО: 29. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!