НЕНАД ВИНОВИЋ ПОЈАЧАО РУСАНДУ

ЈЕДИНСТВО (НОВИ БЕЧЕЈ) НЕОЧЕКИВАНО БЕЗ ГОЛГЕТЕРА

Јединство (Нови Бечеј), после две победе у баражу, у дуелу са ОФК Граднулицом, пласирало се у Подручну лигу Зрењанин и остало без голгетера. Ненад Виновић, први играч и стрелац Јединства, напустио је клуб поред Тисе и појачао Русанду из Меленаца, новог члана војвођанског „Истока”.

– Желео сам већи изазов и од више позива, одлучио сам се за Русанду. Меленци су близу, клуб је амбициозан и већ после првог тренинга видео сам да се ради о добром тиму. Нисам једини новајлија, биће их још и могли бисмо да се пласирамо до седмог места – истакао је Виновић.

Постигао је 31 гол, 24 у првенству, три у купу и четири у баражу. Има и српсколигашког искуства, пре Јединства две године играо је у ОФК Бечеју и сезону у Козари.

– Носио је игру, давао голове и недостајаће. У току смо припрема, имали смо први тест са Црвеном звездом у Руском Селу и биће још провера. Очекујем и да појачамо конкуренцију – каже Драган Вукајловић, тренер Јединства.

У Русанду су пре Виновића дошли Драган Ердељан и Бошко Квргић (Раднички), Василије Радовановић (Зуце 2019) и после паузе активирао се Владимир Савановић. Како су најавили из новог члана „Истока”, биће још неколико новајлија.

Ц. Б.

 
ОБЈАВЉЕНО: 26. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!