НЕУСПЕЛА ПРЕМИЈЕРА БЕЧЕЈАЦА КРАЈ ТИСЕ

Премијера крај Тисе није била успешна за Бечејце. Заслужено су изгубили од војвођанског лигаша из Турије, а што је још горе приказана игра је била далеко од жељене, а епилог тога је да домаћи нису створили готово ниједну изгледнију прилику за гол.

На другој страни, Туријци су постигли два гола. У финишу првог дела утакмице, бивши играчи Бечеја су изванредном акцијом стигли до гола. Јелић се на средини терена изборио за лопту ипроиграо  Јовића, овај пронашао у казненом простору Савина, који је матирао Дринчића. Вођство је дуплирао Братислав Јелић из казненог ударца у 58. минуту, што је био и коначан резултат, мада је исти играч у 62. минуту захватио лопту главом и погодио место где се спајају пречка и статива.

У 70. минуту је Бубања неспортски реаговао после једног прекршаја над њим и, након гужве која се брзо смирила, судија Бечановић му је заслужено показао пут у свлачионицу, али је дозволио да „младосташи“ убаце новог играча у игру. Нови „скенер“ Бечејаца заказан је за суботу, када у госте стиже новосадска Славија.

ОФК Бечеј 1918 – Младист (Турија)  0:2  (0:1)

Бечеј: Градски стадион крај Тисе. Гледалаца: 100. Судија: Далибор Бечановић (Бечеј). Стрелци: Савин у 43. и Јелић у 58. минуту за Младост. Црвени картон: Бубања (Младост) у 70. минуту.

ОФК Бечеј 1918: Дринчић, Хасичић, Зељковић, А.Ћук, Бркић, Тутњевић, Виновић, Кувекаловић, Бајић, И. Кудрић, Попадић. Играли су у другом полувремену: Милованов, Варга, Марковић, Татић, Џаврић, Дабижљевић, Драшко, Ј. Ћук, Живановић, Врањеш, Дервиши, Копре.

Младост (Т): Шмит, Ефендић, Губаш, Јокић, Бајић, Бубања,Си.Гашић, Савин, Јовић, Јелић, Икрашев. Играли су још: Миладинов, Ср. Гашић, Ђисалов.

Фото (В. Јанков):  Било је и варница у комшијском одмеравању снага 

Аутор: В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 14. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!