НИКОЛА КОВАЧЕВИЋ ЗАДУЖИО ОПРЕМУ

НАФТАГАСУ И ДРУГИ НОВАЈЛИЈА ИЗ КОМШИЛУКА

После нападача Стефана Попова, Нафтагас је ангажовао још једног играча из комшилука. Никола Ковачевић, рођен 2005, из зрењанинског Радничког прешао је у табор српсколигаша из Елемира. Тренер Предраг Кандић одлично га познаје и није пропустио прилику да га доведе у клуб. Никола је из категорије бонус играча и планиран је за дужи период. Физички је добро грађен, дугог корака и до сада је заузимао позицију десног бека.
– Био сам му тренер кад је, као кадет, дебитовао за сениоре Радничког 2020, у финалу Купа Војводине. Од тада није излазио из сениорског погона – рекао је Кандић.
У прошлој сезони био је најмлађи првотимац у редовима Зрењанинаца, пред почетак јесење сезоне се повредио, морао да мирује и у финишу се нашао у протоколу, али није излазио на терен. – Санирао је повреду и кроз тренажни процес повратиће форму. Најважније да спреман уђе у припремни период, који почиње 22. јануара. Хтели смо да ојачамо конкуренцију код бонуса и са његовим доласком то смо и учинили. Ако се укаже прилика, можда ћемо довести још неког од млађих – додао је Предраг Кандић.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 21. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!