НИКОЛИЋ НА ЛИСТИ ЖЕЉА ЈОВАНОВИЋА

И те како су свесни људи из управе Војводине тога да за нову сезону морају да склопе много јачу, конкретнију и конкурентнију екипу, од оне која је црвено-бели дрес носила током прошле сезоне. Спортски директор Марко Јовановић ових дана има пуне руке посла, разговара с појединцима који су занимљиви Старој дами.
На листи жеља је неколико играча, међу њима и Немања Николић, врсни нападач Спартака ЖК, којем је уговор са Суботичанима истекао. Он је, као позајмљени фудбалер Партизана, носио дрес Старе даме, у периоду од августа до децембра 2019. године.
– Имао сам разговор с Марком Јовановићем и сигурно је да не би одговарало истини када бих рекао да ме не привлачи идеја да поново 06учем дрес Војводине. Новосађани су један од три наша највећа клуба и позив из такве средине сваком играчу мора да прија. Иако сам кратко време носио црвено-бели дрес, за тим ме вежу лепе успомене. Уз то, чини ми се да сам тада, онолико колико сам добијао прилику, пружао сасвим добре партије и не бих имао ништа против да поново постанем део те екипе. У годинама сам када морам да мислим на то да обезбедим егзистенцију за време после каријере и, управо због тога, најпримамљивија ми је опција да поново одем у иностранство. Међутим, што се Новосађана тиче, истакао сам своје услове под којима бих прихватио њихову понуду и чекам да добијем одговор од Марка Јовановића – додао је Немања Николић.

А.Предојевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!