НИКОЛИЋ ОПАСНОСТ

ТРЕНЕР СПАРТАКА СЛАВКО ПЕРОВИЋ ПРИЗНАЈЕ: 

После доброг издања пред домаћом публиком и победе против Радника пре седам дана у Суботици, играче Спартака чека војвођански дерби са Војводином.

– Ако се погледа табела где други дочекује екипу са пете позиције и на то се дода да је то велики војвођански дерби, биће ова и добра утакмица. Војводина је у овом прелазном року одрадила добар посао, појачала екипу на позицијама где је било недостатака у прошлој сезони. Нову су фино започели, други су на табели са максималним учинком и без примљеног гола. Респектујем нашег данашњег ривала као и све остале, али страха немамо и покушаћемо да што дуже ту утакмицу држимо у неизвесности. Уколико нам се укаже прилика можда и направимо неко изненађење – каже Славко Петровић шеф струке Спартака.

Војводина је у нову сезону кренула силовито уз велике кадровске промене у екипи. Има одличне појединце, али онај кога се прибојавају јесте бивши капитен Спартака Немања Николић.

– Николић је показао да је у одличној форми, чак бољој него док је био овде. То је играч који ће сваке године дати 10 до 15 голова. Већ је почео да тресе противничке мреже што значи да нам од нега прети највећа опасност, али и са других позиција јер Војводина има доста квалитетних и добрих појединаца који индивидуално могу да заврше утакмицу позитивно за њих. Ипак у фудбалу никад не значи квалитет појединца него екипе. Ми смо се као екипа презентовали на претходна два меча, то је наша снага и надам се да ће се то видети и на данашњој утакмици у Новом Саду – истакао је Петровић.

Марко Обрадовић нападач Спартака пред дерби поручује:

 – Очекује нас захтевна утакмица са квалитетним ривалом, дерби меч. Спремни смо, иза себе имамо серију добрих резултата. Одлично смо радили током припрема, тако и сада. Ове недеље смо се посебно спремали, у Нови Сад идемо уз позитивну атмосферу и надам се добром резултату на Карађорђу.

М.Новковић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 24. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!