НИКОЛИЋУ ЈАСНИЈА СЛИКА

РАДНИЧКИ (СРЕМСКА МИТРОВИЦА) ЗАВРШИО РАД У КОСЈЕРИЋУ

Фудбалери Радничког вратили су се из Косјерића, где су реализовали други део припрема за још једну сезону у прволигашкој конкуренцији. Ван Сремске Митровице боравили су 12 дана и за то време одиграли су четири утакмице, али не могу се похвале добрим резултатима. Поражени су од ОФК Петровца, Јединства (Уб), Будућност Крушика из Ваљева и Железничара из Панчева.
Дејан Николић (са слике), шеф струке Радничког, истакао је да су сви играчи добили шансу да се наметну, током тренинга и на утакмицама, али да још није ни близу састава за старт првенства.

– Добио сам, ипак, јаснију слику о тренутном стању у екипи, ко од играча може да одговори захтевима, а ко не може да испуни критеријуме. Остало је још мало времена до борби за бодове, а верујем да трка бити ни мало лакша од претходне. Закључак после Косјерића је да су нам потребна појачања на неким позицијама – истакао је Николић, уз напомену да су амбиције клуба да понови прошлогодишљи успех, да обезбеди пласман у плеј-оф.
Наредну утакмицу Раднички ће одиграти пред својим навијачима 20. јула, са Радничким 1912 из Сомбора, док је генералка, са ИМТ-ом, заказана дан касније.

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 19. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!